Slide background TELKODER-Veri Merkezi İşletmeciliği Raporu Devamı
Slide background Haberleşmede rekabet ve serbestleşme = Herkese seçme ve ucuz haberleşme hakkı Devamı
Slide background Her yeni işletmeciye özgürlük = Piyasaya girmede engeller kalksın Devamı
Slide background Tüketici hakkı = İstediğin hizmeti istediğin işletmeciden al Devamı
Slide background Rekabet ve serbestleşme = Tekele hayır = Kaliteli ve ucuz hizmet Devamı
GRID
Hakan AKAN

Sahip Oldukları İşletmecilik Lisansları :
İnternet Servis Sağlayıcılığı İşletmeciliği
Altyapı İşletmeciliği
Sabit Telefon Hizmeti
Uydu Haberleşme Hizmetleri İşletmeciliği

İletişim Bilgileri :
GRID BİLİŞİM HİZMETLERİ A.Ş.
Ayazmadere Cad. Akşit Plaza No:12/2
34349 Fulya Beşiktaş İSTANBUL

Tel : +90 212 310 09 00
Fax : +90 212 236 79 29
e-mail : info@grid.com.tr

GRID, yaratıcı ekiplerin yeni fikirlerini değerlendirmek ve bu fikirlere katma değer sağlayarak ekonomiye kazandırmak üzere kurulmuştur. Ana amacı önemli bir ekonomik potansiyele sahip projelerin geliştirilmesi, genişletilmesi, ve entegre edilmesi olan GRID'in ilkesi "BERABER YARATMAK", vizyonu ise "YENİ FİKİRLER VE ENTEGRE ÇÖZÜMLER İÇİN KAYNAK OPTİMİZASYONU"dur.

Sürekli değişen rekabet ortamında firmaların müşterilerinin ihtiyaç duydukları çözüm ve uygulamaları tam ve eksiksiz olarak geliştirmeleri ve sunmaları her geçen daha da zorlaşmaktadır. Bu yaklaşım yerini farklı çözüm ve uygulamaların biraraya getirilerek müşterilerin isteklerini tam ve eksiksiz olarak karşılayan ve farklı açılımlar sağlayan entegre çözümlere bırakmaktadır.

GRID, Teknoloji, Bilişim ve Telekomünikasyon sektörlerinde, konusunda uzmanlaşmış ekipleri çatısı altında biraraya getirerek, mevcut ve potansiyel çözümlerini geliştirmeleri ve değerlendirmeleri için bir platform sağlar.

Aynı çatı altında biraraya gelen GRID Partners tarafından geliştirilen ve değerlendirilen bu çözümler, organizasyonlar için katma değeri yüksek, yeni ekonomiye duyarlı ve yakın geleceğin iş yapış şekillerine öncülük eden uygulamalar olarak hayat bulur.

GRID'in "çözüm" kelimesine bakışı sadece yazılım uygulamaları ile sınırlı değildir. Teknoloji, Bilişim ve Telekomünikasyon sektörlerindeki gelişmeler yakından takip edilerek GRID Partnerları'nın ve müşterilerinin farklı beklentilerine farklı boyutlarda entegre çözümler üretilmesi sağlanmaktadır.

Bir GRID Partner'dan hizmet alan bir kurum için GRID kimliği referans noktası olmaktadır. Hizmet alan bir firma hem operasyonel, hem de değersel anlamda GRID'in garantörlüğü altında bulunmaktadır.

ÜYELERİMİZ