Slide background TELKODER-Veri Merkezi İşletmeciliği Raporu Devamı
Slide background Haberleşmede rekabet ve serbestleşme = Herkese seçme ve ucuz haberleşme hakkı Devamı
Slide background Her yeni işletmeciye özgürlük = Piyasaya girmede engeller kalksın Devamı
Slide background Tüketici hakkı = İstediğin hizmeti istediğin işletmeciden al Devamı
Slide background Rekabet ve serbestleşme = Tekele hayır = Kaliteli ve ucuz hizmet Devamı
MEGA Telekom A.Ş.
Kağan AKCAN / M.Tanju ERKOÇ

Sahip Oldukları İşletmecilik Lisansları :
Sabit Telefon Hizmeti
İnternet Servis Sağlayıcılığı İşletmeciliği
Rehberlik Hizmeti İşletmeciliği

İletişim Bilgileri :
MEGA ULUSLARARASI TELEKOMÜNİKASYON HİZMETLERİ A.Ş.
Atatürk Cad. Körfez İşhanı No:152 D:101
35230 Pasaport-İZMİR

Tel : +90 232 497 07 00
Fax : +90 232 497 07 07
e-mail : info@megatelekom.com.tr

MEGA, 1992 yılında, %100 Türk sermayesi ile Almanya'da kurulmuştur. Amacı, telekomünikasyon sektörü'ne yönelik katma değerli ürünler ve hizmetler üretmek ve pazarlamaktır. MEGA, merkezi Dusseldorf'ta olmak üzere 10 farklı ülkede faaliyetlerini sürdürmektedir. Almanya'ya ek olarak, Avusturya, Belçika, Hollanda, Yunanistan, Polonya, Bulgaristan, Slovenya, Kazakistan ve Türkiye'de yapılanmıştır.

MEGA, faaliyete geçtiği 1992 yılından bugüne dek, sürdürülebilir bir büyümeyi gerçekleştirmiştir. Özellikle, telekomünikasyon şirketlerinin önemli sorunlar ile karşı karşıya kaldığı 2000'li yıllarda bile büyümesini sürdürmüş, 2002 yılı itibariyle 115 milyon Euro net ciro büyüklüğüne ulaşmıştır.

MEGA, 1996 yılından itibaren çok uluslu faaliyetlerine başlamış, orta ve doğu Avrupa yapılanmasına hız vermiştir. MEGA, 10 ülkeden oluşan çokuluslu yapılanmasında, yaklaşık 1.000 kişilik bir insan gücünü istihdam etmektedir.

MEGA, 5 temel iş alanında faaliyet göstermektedir. Almanya'da bağımsız telekomünikasyon operatörlerine verilen iki adet lisansa sahiptir. MEGA ses tabanlı aplikasyonlardan oluşan IVR platformunda, sektör tarafından da kabul edilen güçlü, kendi yazılım ve donanım teknolojisine sahiptir. Almanya'da telekomünikasyon liberalizasyonu sonucu, bilinmeyen numara ve çağrı merkezi(CRM) hizmetleri alanında da lisans sahibi(11883) bir kuruluş olarak faaliyet göstermektedir. GSM sektörüne yönelik katma değerli ürünler ve özellikle SMS ve MMS tabanlı servislerde de önemli bir ticari başarı elde edilmiştir. Ürün ve hizmetleri daha etkin ve ekonomik tanıtmak üzere, reklam ve TV alanında faaliyetlerde bulunan MEGA, Yunanistan'da yerel televizyon lisansı sahibi ve işletmecisidir. Yine destek faaliyetler alanında baskı hizmetleri ve Internet hizmetleri sunmaktadır.

MEGA, Almanya'da faaliyet gösteren bağımsız ve lisanslı operatörler arasında, yarattığı ulusal ve uluslarararası telefon trafiği performansı ile ilk 3 operatör içerisinde yer almaktadır. MEGA, 010012 ve 01058 lisansları ve networkleri ile günlük 15 milyon dakikanın üzerinde, Almanya şehirlerarası ve uluslarararası telefon trafiği üretmekte ve 600.000 insanın sabit hatlı iletişim ihtiyaçlarına çözümler sunmaktadır. MEGA Telekom, 75 milyon US Dolar'ın üzerindeki network yatırımı ve 170 ülkeye yönelik ekonomik tarifesi ile 2003 yılının sonunda toplam 7 milyar dakikalık trafik hacmine ulaşmıştır.

ÜYELERİMİZ