Slide background TELKODER-Veri Merkezi İşletmeciliği Raporu Devamı
Slide background Haberleşmede rekabet ve serbestleşme = Herkese seçme ve ucuz haberleşme hakkı Devamı
Slide background Her yeni işletmeciye özgürlük = Piyasaya girmede engeller kalksın Devamı
Slide background Tüketici hakkı = İstediğin hizmeti istediğin işletmeciden al Devamı
Slide background Rekabet ve serbestleşme = Tekele hayır = Kaliteli ve ucuz hizmet Devamı
TELKODER ÜYELİK BİLGİLERİ

TELKODER ÜYELİK KOŞULLARI

Derneğimizde Asil Üyelik ve Fahri Üyelik olmak üzere iki tip üyelik imkanı mevcuttur.

ASİL ÜYELİK:

Bildirim veya Sayısı Sınırlandırılmamış Kullanım Hakkı Yetkilendirilme belgesi almak sureti ile faaliyet gösteren şirketlerin çalışanları veya bu şirketlerin içinde yer aldığı şirketler gurubu/Holdinglerin çalışanları olan gerçek kişilerden oluşur. Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren şirketlerden üye alınırken her bir şirketten en fazla iki kişi Dernek üyesi olarak kabul edilebilir. Ancak bir şirketler gurubuna/Holding'e bağlı birden fazla şirketten en fazla dört kişi Dernek üyesi olarak kabul edilebilir.

FAHRİ ÜYELİK:

Asil Üyelik koşullarını henüz oluşturamamış işletmeci adayı firma temsilcileri, Derneğimize Fahri Üye olabilmektedirler. Bu üyeler, Dernek organlarına seçilmek ve Genel Kurul'da oy kullanmak dışında, Derneğin tüm imkânlarından yararlanabilmektedirler.

TELKODER ÜYELİK İŞLEMLERİ

Dernek üyeliği için gereken işlemler aşağıda gösterilmiştir.

a) Dernek üyesi olmak isteyen adaylar, Dernek amaç ve faaliyet konuları ile ana tüzük hükümlerini kabul ettiklerini ve gerekli üyelik koşullarını içerdiklerini belirten Üyelik veya Fahri Üyelik Formu'nu doldurup Dernek Genel Sekreterliğine faks veya e-posta ile gönderirler.

b) Dernek Yönetim Kurulu üye adayları hakkında gereken araştırma ve incelemeyi yaptırdıktan sonra başvuru tarihinden başlamak üzere (30) gün içinde adayın isteği ile ilgili kararını verir ve adaya yazılı olarak bildirir.

c) Adayın Dernek üyeliğine veya Fahri Üyeliğe kabul edilmesi üzerine kayıt işlemleri yapılır.

d)  Fahri Üyelerden 6 aylık üyelik bedeli olan 9.000 TL alınır.

Asil Üyelerden alınacak ücretler şöyledir;

• Grup şirketi olmayan şirket İçin: Giriş Ücreti, şirketi temsilen ilk üyelik için 2.000 TL, ikinci üyelik için 200 TL’dir. Dernek aidatları ilk üyelik için aylık 2000 TL, ikinci üyelik için aylık 400 TL’dir.
  • Gurup/holding ve bağlı şirket üyelikleri: Her bir üye için giriş ücreti 2.000 TL’dir. Dernek aidatları her bir üye için aylık 2000 TL’dir.

İlgili Dokümanlar
ÜYELERİMİZ