Slide background TELKODER-Veri Merkezi İşletmeciliği Raporu Devamı
Slide background Haberleşmede rekabet ve serbestleşme = Herkese seçme ve ucuz haberleşme hakkı Devamı
Slide background Her yeni işletmeciye özgürlük = Piyasaya girmede engeller kalksın Devamı
Slide background Tüketici hakkı = İstediğin hizmeti istediğin işletmeciden al Devamı
Slide background Rekabet ve serbestleşme = Tekele hayır = Kaliteli ve ucuz hizmet Devamı
TELKODER’İN BAŞKANI YUSUF ATA ARIAK GÜVEN TAZELEDİ

Basın Bülteni -04.12.2014

TELKODER’in Başkanı Yusuf Ata Arıak Güven Tazeledi

Yusuf Ata Arıak’ın tekrar başkan seçildiği TELKODER’in 8. Olağan Genel Kurulu’nda, derneğin 2014-2016 döneminde görev yapacak olan yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu da oy birliğiyle belirlendi.

12 yıldır Türkiye’de Telekomünikasyon Sektörü’nde tam rekabetin gelişmesi ve sektördeki şirketlerin verimliliklerini artırması için hizmet veren Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği’nin (TELKODER), 8. Olağan Genel Kurulu’nda, Yusuf Ata Arıak tekrar başkan seçilirken, 2014-2016 döneminde görev yapacak yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu da oy birliğiyle belirlendi.

TELKODER’in yeni dönemi hakkında Başkan Yusuf Ata Arıak, “Yeni nesil telekomünikasyon işletmeciliği alanında sivil toplumun merkezi haline gelen TELKODER’in yeni döneminde, üstlendiğimiz sorumluluğun bilincinde olarak, Türkiye’de telekomünikasyon sektörünün önünün açılması, rekabetin artması ve tüketicilerin rekabetin getireceği faydalardan daha fazla yararlanabilmesi için faaliyetlerimizi daha da arttırarak sürdüreceğiz. İnanıyoruz ki 2014-2016 dönemi, sektörde geleceğe yönelik önemli olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir süreç olacak.” dedi.

İki yıl süreyle görev yapmak üzere seçilen TELKODER Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri:

Yönetim Kurulu/Asil Üyeler: Yusuf Ata Arıak-Başkan, M. Tanju Erkoç Başkan-Vekili, M. Rifat Bayatlıoğlu-Sayman ÜyeMelih Özgüç-Üye, Halil Nadir Teberci-Üye.

Yedek Üyeler:  Cenk Keylanİlyas TurgutHüseyin ÇağlarMeltem AnayaroğluÇağatay Kalkanoğlu.

Denetleme Kurulu-Asil Üyeler:  Fazıl Esen-Başkan, Cemal KandemirCihan Nazmi Bıyıklı.

Yedek Üyeler: B. Kübra İpekişleyenOktay DemirHüseyin Çizmecioğlu

BASIN