Slide background TELKODER-Veri Merkezi İşletmeciliği Raporu Devamı
Slide background Haberleşmede rekabet ve serbestleşme = Herkese seçme ve ucuz haberleşme hakkı Devamı
Slide background Her yeni işletmeciye özgürlük = Piyasaya girmede engeller kalksın Devamı
Slide background Tüketici hakkı = İstediğin hizmeti istediğin işletmeciden al Devamı
Slide background Rekabet ve serbestleşme = Tekele hayır = Kaliteli ve ucuz hizmet Devamı
TOBB TELEKOMÜNİKASYON MECLİSİ’NİN YENİ YÖNETİMİ BELİRLENDİ

TOBB Telekomünikasyon Meclisi’nin yeni yönetimi belirlendi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Telekomünikasyon Meclisi Başkanlığı’na Yusuf Ata ARIAK, Başkan yardımcılıklarına ise Adil Zafer Müftüoğlu, Serhat Özeren ve Caner Çınar seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde kurulmuş olan Telekomünikasyon Meclisi’nin yeni yönetiminin belirlenmesi için 16 Eylül 2010 Perşembe günü yapılan seçimde TOBB Türkiye Telekomünikasyon Sektör Meclisi Başkanlığına Yusuf Ata Arıak  Başkan Yardımcılığı görevlerine ise Adil Zafer Müftüoğlu, Serhat Özeren ve Caner Çınar  seçildiler.

Telekomünikasyon Meclisi Başkanı ve Başkan Yardımcılarının, telekomünikasyon sektör derneklerinden seçilmiş olması, bu meclisin sektörü geniş biçimde temsil etmesi açısından  önem taşıyor. Bu yönetim yapısının Türk telekomünikasyon sektörüne olumlu yönde destek olması bekleniyor.

TOBB Telekomünikasyon Meclisi Başkanı Yusuf Ata ARIAK, meclisi sektörün her kesiminin  katıldığı bir platform olarak gördüklerini, genel sektör sorunlarını hükümete güçlü bir şekilde iletmek ve  sektör firmalarının yurtdışına açılmalarını kolaylaştırmak için çalışacaklarını söyledi.

TOBB Türkiye Sektör Meclisleri hakkında
TOBB Türkiye Sektör Meclisleri, 18/05/2004 tarihli ve 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu’nun 57. maddesine dayanılarak hazırlanan ve 12/02/2005 tarihli ve 25725 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Türkiye Sektör Meclislerinin Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği çerçevesinde kurulmuştur.

BASIN