ÇİZGİ TELEKOMÜNİKASYON

Tel : +90 212 213 12 13
Fax : +90 212 356 44 07

ÇİZGİ TELEKOMÜNİKASYON HAKKINDA

Çizgi Telekomünikasyon A.Ş firması 2002 yılından bu yana Alan adı servisleri, Web Hosting, Sunucu Kiralama ve Barındırma, Datacenter Hizmetleri Güvenlik Çözümleri ve Müşteri Destek Servisleri alanlarında hizmet vermektedir
Kurumun hizmet politikasının temel taşı Müşteri Destek Servisleri ve buna bağlı olarak müşteri memnuniyetidir.

Vizyonumuz;
Uluslararası web hosting sektöründe öncelikle Türkiye’de ve sonrasında tüm dünyada, en yüksek standartları sunabilen, yeni standartlar oluşturabilen, insana ve çevreye duyarlı öncü ve lider firmalardan biri olmak.

Misyonumuz;
Kuruluşumuzdan bu zamana sadık kaldığımız misyonumuz, öncelikle müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve memnuniyetini hedefleyen iş anlayışımızdır. Bu kapsamda sunduğumuz servislerde kullanımı kolaylaştırmak, servisin içeriğini zenginleştirmek, uygun fiyatlarla müşterilerimize artı değerler katabilmek önceliklerimizdir. Samimi ve çalışkan ekibimizle, en kısa sürede en verimli çözümleri sunabilmek, satış ve satış sonrası servislerimizle müşterilerimize güven verebilmek, sürekli devam eden arge çalışmalarımızla yeni gelişen dünya standartlarını hızla müşterilerimize sunabilmek, hiçbir zaman son bulmayacak mükemmele ulaşma misyonumuzun bir parçasıdır.

Kalite Politikamız;
Kalite politikamız, hiç son bulmayacak mükemmele ulaşma yolunda vazgeçilmez değerlerimizdir. Kalite politikamızın temeli, koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışımızdır.

Bu çerçevede; Müşterilerimizin taleplerinden başlayarak hizmetin sunulmasına kadar olan süreçlerin dökümantasyonu oluşturulmuş, tüm aşamalar kayıt altında takip edilecek şekilde yapılandırılmıştır. Amacımız; Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini, en uygun çözümlerle karşılamak, verimliliği arttırmak, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyetini arttırmak, uzun yıllar beraber çalışabileceğimiz müşteriler kazanabilmektir.