ATLANTİS NET

• Altyapı İşletmeciliği Hizmeti
  • İnternet Servis Sağlayıcılığı Hizmeti
  • Sanal Mobil Şebeke Hizmeti

ATLANTİS TELEKOMÜNİKASYON BİLİŞİM HİZ. SAN. VE TİC. LTD ŞTİ – 20.08.2014 tarihinde kurulmuş “11.09.2014” Tarihinde Telekomünikasyon Kurumu tarafından İnternet Servis Sağlayıcı (ISS) olarak yetkilendirilmiştir. ISS lisans sahibi olduktan sonra firmamız sektöre ATLANTİSNET fiber internet ürünleri ile merhaba demiştir.

İstanbul ile başlayan internet hizmeti maceramız ile İstanbul ve Türkiye hızlıca gelişen, büyüyen ve yenilik katan internet operatörü olmaktan gurur duyuyoruz.

İnternet hizmetlerimiz konusunda Tam 8 yıllık tecrübelerimiz ile Türkiye’de, internet kullanıcılarının hizmetinde ve hayatındayız. Yeni nesil Telekom operatörü olarak sürekli cesur, yenilikçi ve  ilklere imza atıyoruz.

Atlantisnet olarak müşterimize karmaşık internet tariflerinden arındırıyor, şirketimizin yalın ve şeffaf olması kadar  yalın, yüksek müşteri memnuniyeti tarifeler ile hizmet veriyoruz. Atlantisnet  alt yapı ve fiber çalışmalarımız ile müşterilerimizin ilerleyen teknolojiye kaliteli internet hizmeti ile ulaşmalarını sağlıyoruz.

Atlantisnet’e değer katan ilk olarak tüm müşterilerimize, iş ortakları ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

İletişim Bilgileri :
Adres: Sultaniye Mah. Doğan Araslı Blv. no:140/1 Atlantis Telekomünikasyon ESENYURT/İSTANBUL

Tel: +90 850 471 34 34

Whatsapp: https://wa.me/905456173434