Comnet

• Altyapı İşletmeciliği Hizmeti
  • İnternet Servis Sağlayıcılığı Hizmeti
  • Sanal Mobil Şebeke Hizmeti

Comnet Bilgi İletişim Teknolojileri Ticaret A.Ş. 2012 yılında faliyete geçmiştir. Veri merkezi operasyonları 2016 yılında başlamış olup 2019 yılında BTK tarafından yetkilendirilmiş İnternet Servis Sağlayıcı (İSS) durumundadır. Ayrıca yine BTK tarafından Altyapı İşletmeciliği Hizmeti (AİH) ve Sanal Mobil Şebeke Operatörü (SMŞH) yetkilendirmelerine de sahiptir.

Comnet kısa zamanda zengin güncel altyapısı sayesinde Türkiye’nin en büyük verimerkezlerinden birine Istanbul/Yenibosna da ev sahipliği yaparak, Ülkemizde kaliteli ve uygun fiyatlı Fiber Internet kullanımının artması için yatırımlarına devam etmektedir..

Stratejik konumu sayesinde yerli/yabancı operatorler, ulusal ve uluslararası verimerkezlerinin tercihi olma başarını göstermiş, bünyesindeki operator ve abone sayısı hergün artmaktadır.

İstanbul’un ve Türkiye’nin ilk ve Multi Tier 1 Operatör alt yapısına sahip veri merkezi. Toplamda kullanılabilir 2.4/Tbit alt yapı kapasitesi arttırılabilir tam yedekli fiber yapısı sadece COMNET Veri Merkezinde

Güç
Comnet ihtiyaç duyduğu enerjiyi orta gerilim hattından yedekli olarak sağlamaktadır. Comnet kendisine ait trafolardan toplamda 3.2 MW elektrik gücü ile beslenmektedir.

İletişim Bilgileri :
Adres: Çobançeşme Mah, Kımız Sok. No:40