D-SMART

Altyapı Hizmeti
Uydu Platform Hizmeti

İletişim Bilgileri :

Doğan TV Digital Platform İşletmeciliği A.Ş.

19 Mayıs Mh. Dr.Hüsnü İsmet Öztürk Sk. No:1 Şişli Plaza Ofis Blokları

34360 Şişli İstanbul

Tel : +90.212.373 78 00
Fax : +90.212.380 24 96
e-mail : info@dsmart.com.tr

Doğan TV Holding bünyesinde 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren D-Smart; ülkemizin önde gelen dijital yayın platformlarındandır. Pazardaki yeni dinamikler doğrultusunda hizmet paketlerini sürekli geliştiren D-Smart, platforma özel tematik kanalları; HD yayın yapan 41 kanal; tüm ulusal kanalları; Türksat’ta yayın yapan yerli ve yabancı yüzlerce uydu kanalı ve dijital içerik hizmetlerini kullanıcılarına sunmaktadır.

İnternet ve dijital yayıncılık teknolojilerinin kesişim noktasında yaptığı yatırımlarla büyüyen D-Smart, 2010 yılında internet erişimi hizmeti sunan Smile markasıyla pazardaki yeni dinamikleri takip ederek müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda bir araya gelmiştir. 2012 Mayıs ayında D-Smart, internet hizmetlerini D-Smart Net ismiyle sunmaya başlamıştır. D-Smart bu değişiklik ile tüketicilere internet ve televizyon hizmetlerini tek bir elden sunabilecek bir eğlence platformu yaratarak, tüketicilere avantajlı fiyatlar yanında hizmet kolaylığı sunmaktadır. D-Smart, Türkiye’de ikili oyun yani TV + internet hizmeti sunan ilk DTH platformudur. Uydu üzerinden verdiği hizmetlere ilave olarak D-Smart BLU servisi ile internet üzerinden içerik erişim hizmetini de sunmaktadır. Abonelerine hizmetlerini çeşitlendirerek sunmayı hedefleyen D-Smart, D-Smart BLU hizmeti ile zengin içeriğini; bilgisayar, iPhone, iPad vb. diğer cihazlardan da izletmeyi amaçlamaktadır. Türkiye’nin en hızlı büyüyen platformu olan D-Smart, hanelere TV ve internet hizmetlerini ulaştırmaktadır.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA maçları, NBA, Formula 1, MotoGP, La Liga, gibi spor içeriğinin yanı sıra platformda yer alan film, dizi, belgesel, çocuk ve yaşam kanalları D-Smart’ın zengin içeriğini oluşturmaktadır.