Millenicom Türkiye

Altyapı Hizmeti
Sanal Mobil Şebeke Hizmeti

İletişim Bilgileri:

Millenicom Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş.
4.Levent Sultan Selim Mahallesi, Libadiye Sokak,No: 3
34415, Kağıthane – İstanbul

Tel : +90 212 385 03 00
Fax : +90 212 325 66 16

Türkiye’de alternatif telekom sektörünün öncülüğünü yapan Millenicom, serbestleşen Türkiye telekomünikasyon pazarında lider alternatif operatör olma hedefiyle 2004 yılında kuruldu.

2016 yılı başında hisseleri EWE Turkey Holding tarafından satın alınan Millenicom;
Almanya’nın en büyük enerji şirketlerinden EWE AG’nin enerji ve telekomünikasyon alanındaki zengin uluslararası deneyimini Türkiye’deki yerel uzmanlığıyla birleştirerek, müşterilerine telekom ve iletişim hizmetleri sunuyor. Uygun fiyatlı, avantajlı, sorunsuz ve kaliteli bir internet ile kullanıcılarını dünyaya bağlıyor.

Bireysel müşteriler için; ADSL, VDSL, FİBER seçenekleriyle sabit internet ve sabit telefon hizmetleri sunuyor. Sürekli güncellenen cazip fiyatlı kampanyalar, gerçek sınırsız internet ve ücretsiz kurulum gibi avantajların yanı sıra mevcut müşterilerin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vererek müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyor.

Kurumsal müşteriler için ise sabit internet ve sabit telefon hizmetlerinin yanı sıra, IP tabanlı ses ve iş kalitesini yükselten, uygun fiyat seçenekli, hayat kolaylaştırıcı bulut çözümler sunuyor. Bu hizmetler dışında yeni ürün geliştirme çalışmaları ve iş birlikleri ile ürün ve hizmetlerini müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak genişletiyor.

Millenicom, Türkiye’nin önde gelen BULUT Santral ağı ile 3000’den fazla kullanıcıya ulaşıyor. Millenicom BULUT Santral Servisi, yeni iş kuran ya da işini profesyonelleştirmek isteyen KOBİ’lere bir dijital santralin tüm özelliklerini, yatırım yapmalarına gerek kalmaksızın kazandırıyor. BULUT Wi-Fi ürünü ile de KOBİ’lerin müşterilerine sorunsuz bir Wi-Fi deneyimi yaşatmasını sağlıyor ve ziyaretçi analizi ile müşteri yönetimine katkı sağlıyor.